Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Wat bij slecht weer?

Wat bij slecht weer?

Kajakken en rafen zijn ook prima activiteiten bij slechtweer

Kajakken en Raften zijn activiteiten die bij slechtweer met regen gewoon door kunnen gaan. Je hebt een wetsuit aan en wordt tenslotte toch klets nat. Alleen bij noodweer, zware storm of onweer kunnen deze activiteiten door ons gecanceld worden.  In dat geval wordt het betaalde cursusgeld en de materiaalhuur volledig terug betaald*.
 

Slechtweer bij onze overige activiteiten

Voor de andere activiteiten geldt dat deze bij slechtweer met regen wel door ons gecanceld kunnen worden. Omdat er in de Noordelijke kuststreek landelijk gezien een stuk minder regen valt dan elders in het land, kan er niet vanuit worden gegaan dat weersberichten altijd kloppen. Het komt zeer vaak voor dat er regen voorspelt wordt maar dat wij in Bergen en Schoorl geen enkel spatje regen zien. Ook de activiteit en de wens van de klant speelt een rol. Een kompasloop met een buitje regen daar kan men zich tegen wapenen door middel  van een poncho en een paraplu. Voor boogschieten bijvoorbeeld is echt droog weer nodig. Ook in dit geval wordt de betaling van een activiteit terug betaald als wij die cancelen* .
 

Uitsluiting

*Eventueel door ons vooruit gemaakte kosten zoals catering of inhuur van materiaal of derden worden als wij een activiteit cancelen alleen terug betaald als wij die kosten kunnen verhalen.
  • Kijk hier voor onze voorwaarden
 

Annuleringsverzekering

Wil je zelf om een gegronde reden kunnen annuleren dan is het verstandig om een annuleringsverzekering voor groepen af te sluiten.
  • Kijk hier voor meer informatie over reis-/annuleringsverzekeringen