Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Locatie

Locatie

Met de hoogste en breedste duinen van Nederland is Schoorl en omstreken misschien wel het uniekste plekje van de Noordzeekust. Het strand Camerduin en Hargen aan Zee staat bekend als het stille strand en zelfs op warme zomerse dagen is het hier relatief rustig. Een ideale locatie voor sportieve buitensporters! Het 1.800 hectare schitterende duingebied, is omringd door uitgestrekte polders en bossen. Dit is onbetwist de perfecte locatie voor ontspanning, sport en recreatie.

De activiteiten kunnen op drie van onze locaties starten; op het Strand Camperduin 9, op de sportvelden in Schoorl of vanaf de Heereweg 57.
Je kunt ook zelf een startlocatie zoeken. Kijk hiervoor op deze pagina met mogelijkheden en afstanden.

Strand/ sportpaviljoen

Veel van onze activiteiten vinden plaats of starten bij ons strand-/ en sportpaviljoen op het strand Camperduin nr. 9 - 1871GH te Schoorl. Dit strandpaviljoen is gebouwd op palen en bestaat uit 5 units. Er is een ruim terras en kleedruimte met bergplaats voor kleding en andere spullen.

Koffie en thee maar ook een ontbijtje, lunch, diner of bbq kun jezelf regelen via dit verzicht van horecagelegenheden in de nabije omgeving.

  • Groepsactiviteiten zijn het gehele jaar mogelijk en moeten van te voren gereserveerd worden.
  • Vanaf april t/m oktober zijn er ook cursussen brandingkajakken waar men individueel of met kleine groepjes tot max. 10 personen voor kan inschrijven.
    Voor een specifieke cursus braqndingkajakken hanterern wij een andere prijs. Kijk voor meer informatie en het reserveren op deze websitepagina.

Routebeschrijving Strand Camperduin
Auto: A9 - bij Alkmaar de N9 Den Helder - neem afslag Schoorl - volg de borden Camperduin - je blijft deze kronkelweg volgen tot de kruising Camperduin, Schoorl, Petten, Hargen aan Zee. Je slaat af naar Camperduin en parkeert de auto op het parkeerterrein. Als je het strand op loopt ga je rechtsaf en ziet na ca. 150 meter ons onderkomen staan.

Openbaar vervoer: neem vanaf station Alkmaar de bus 151 tot aan Camperduin. Loop vervolgens over het strand naar onze locatie Strand Camperduin 9 (ca. 10 min. lopen).

Sportvelden Schoorl

Aan de rand van het gezellige centrum van Schoorl liggen de sportvelden van waaruit activiteiten als mountainbiking, Schoorlse Biatlon en de All landscape combi georganiseerd kunnen worden.

  • Op de sportvelden zijn omkleedruimte, toiletten en douches aanwezig.
  • Door de gunstige ligging is er een ruime keuze uit restaurantjes en terrasjes.

Routebeschrijving sportvelden Schoorl
Auto: A9 - bij Alkmaar de N9 Den Helder - neem afslag Schoorl - volg de borden centrum Schoorl - in het centrum rechtsaf langs het grote parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein de auto parkeren. Je loopt nu ongeveer 50 meter door naar de Sportlaan en ziet de ingang van de voetbalvelden.
Openbaar vervoer: neem vanaf het station Alkmaar bus 151 naar Schoorl. Uitstappen op halte Bovenweg, oversteken en de Huismanlaan aflopen. Recht voor je zie je de sportvelden liggen.

Heereweg 57 Schoorl

In het centrum van Schoorl op steenworp afstand van de sportvelden staat aan de Heereweg 57 ons woonhuis met kantoor en een opslag. Door de vele terrasjes in de buurt en de sportvelden die recht tegenover ons gelegen zijn, kan dit een ideale startplek zijn voor een kompasloop, het kickbiken of andere activiteiten.

Je kunt op de grote parkeerplaats recht tegenover de Heereweg 57 verzamelen en direct vanaf deze locatie aan de activiteit beginnen.

Het is ook mogelijk om in een uitspanning te verzamelen waar je consumpties kunt nuttigen voordat je aan de activiteit begint.
Goede mogelijkheden zijn:

  • Bar, terras en restaurant Honky Tonk of Het Klimduin.
  • Restaurant het Trefpunt

Beide zijn niet ver van onze locaties, sportvelden en Heereweg 57 gelegen en in het centrum van Schoorl.
Bij het plaatsen van een optie of boeking kun je kenbaar maken wat je voorkeur van locatie is.

Routebeschrijving Heereweg 57 Schoorl
Auto: A9 - bij Alkmaar de N9 Den Helder - neem afslag Schoorl - volg de borden centrum Schoorl - in het centrum rechtsaf langs het grote parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein de auto parkeren. Je loopt nu ongeveer 100 meter naar de Heereweg nr 57 (dit is schuin tegenover de Rabobank).
Openbaar vervoer: neem vanaf het station Alkmaar bus 151 naar Schoorl. Uitstappen op halte Bovenweg, oversteken en de Huismanlaan aflopen. Links de Heereweg op lopen tot nummer 57 (aan je rechterhand).

Mocht je in Schoorl willen overnachten, er zijn voldoende mogelijkheden. Klik hier voor een lijst met groepsaccommodatie, hotels, campings en vakantiehuisjes.