Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Actieve sportieve teamuitjes

Actieve sportieve teamuitjes

Kies Schoorlactief om een sportieve strandsportdag of leuke activiteiten in de duinen te organiseren. Teamuitjes of groepsuitjes, de leukste groepsactiviteiten maken wij tot een verantwoord succes.

Actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren

Het strand Hargen aan zee en de duinen van Schoorl zijn de perfecte locatie om sportieve uitjes en actieve teamuitjes te organiseren. Het uitgestrekte duingebied is hier vijf kilometer breed en bevat zeer gevarieerde bossen en duinen, maar ook heidevelden, helmgras en stuifduinen. De hoge duintoppen geven een prachtig uitzicht over de zee of het achterliggende polderlandschap. Het hoogste duin van Nederland lig vlak bij onze locatie in het dorscentrum van Schoorl. Op het strand hebben wij bij Hargen aan Zee een eigen strandpaviljoen staan die specifiek bestemt is om actieve uitjes en sportieve teamuitjes te organiseren. Vanuit het strandpaviljoen of het terras kun je de groepsactiviteiten op he strand en in de golven op zee uitstekend gadeslaan. Het is een genot om het kleurrijke schouwspel te aanschouwen en wellicht op de foto of film vast te leggen.
  

Een strandsportdag organiseren of activiteiten voor groepsuitjes in de duinen

Een ruime keuze aan groepsactiviteiten zorgen dat een ieder zich tijdens een teamuitje niet hoeft te vervelen. Bij een strandsportdag of activiteiten in de duinen kun je het groepsuitje zo actief organiseren als dat jezelf wilt. Is je rush naar adrenaline groot en zijn de golven lekker hoog, dan kom je met brandingkajakken en brandingraften ruimschoots aan je trekken. Is de limit van je uithoudingsvermogen onverzadigbaar, dan zijn beachvolleybal, kwallenballen en kickbiken echt iets voor jou. Ben je nog niet toe aan je welverdiende rust maar wil je het sportief gezien niet al te bond maken, dan kun je invulling aan het teamuitje geven d.m.v. een kompasloop, gps-tocht, speedminton, disc-golf, twisterspel, kite-vliegeren, zandsculpturen, jeu-de-boules en teambuildingactiviteiten.
 

Organiseren van actieve teamuitjes, sportief voor jong en oud!

Bij een teamuitje van zeer gemêleerde samenstelling kun je een arrangement kiezen of zelf samenstellen. Wij willen je bij het organiseren daarvan graag advies geven. Is de groepssamenstelling echter meer homogeen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het actieve uitje met een enkele activiteit in te vullen. In dat geval zal de hele groep met elkaar tegelijk met dezelfde groepsactiviteit bezig zijn, terwijl bij een teamuitje met een arrangement de groep opgesplitst aan verschillende onderdelen me kan doen. De keuze is aan jou en de organisatie van het teamuitje of groepsuitje doen wij.
  

Sportieve teamuitjes, spannend maar toch verantwoord

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Teamuitjes mogen wat ons betreft zeer spannend en uitdagend zijn, maar de veiligheid moet wel gewaarborgd kunnen worden. Daarom werken wij bij sommige groepsactiviteiten met specifiek opgeleide instructeurs en begeleiders. Met name voor het brandingkajakken en brandingraften is dit iets waarin wij ons onderscheiden, maar ook bij de andere teamuitjes-activiteiten komt dit tot zijn recht. Onze instructeurs en begeleiders zijn uitermate enthousiast en stellen jouw beleving en ervaring voorop. Zij willen hun passie voor de sport graag op je overbrengen en ieder individu in het team zoveel  mogelijk persoonlijke aandacht geven. Ieder teamuitje is een verantwoord succes!
 

Teamuitjes sinds 1979

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes en sportieve actieve teamuitjes, heeft Schoorlactief zich ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in brandingkajakken en brandingraften, maar ook bij het bedenken en de ontwikkeling van nieuwe groepsactiviteiten. Bijvoorbeeld het ouderwetse steppen, tegenwoordig "kickbiken" en de reuzetwister "twistmat" hebben wij als groepsactiviteit geïntroduceerd.
  

Aansprakelijkheid team-/groepsuitjes

Niet veel mensen zijn ervan op de hoogte dat bij het organiseren van teamuitjes of sportieve actieve groepsuitjes een zorgplicht geldt. Schoorlactief ondersteund de ontwikkeling van het ISO keurmerk avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten en heeft voor de door ons georganiseerde activiteiten een aansprakelijkheidsverzekering.
  

Actieve groepsuitjes en portieve teamuitjes organiseren 

 • actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren - strandsportdag arrangement
 • actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren - biking adventures arrangement
 • actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren - hiking adventures arrangement
 • actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren - paddle adventures arrangement
 • actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren - polder adventures arrangement
 • actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren - adventures arrangement op locatie
  
 • kompasloop - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • brandingkajakken - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • discgolf - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • kickbiken - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • gps-tocht - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • boogschieten - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • brandingraften - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • kajakpuzzeltocht - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • multi media race - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • speleologie klimmen - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren
 • speedminton - actieve uitjes en sportieve teamuitjes organiseren