Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Strandactiviteiten dag

Strandactiviteiten dag

Locatie: Hargen a/zee (Schoorl)
De Noordzeekust van Bergen en Schoorl staat bekend om zijn prachtige brede en schone zandstranden. De locatie die bij uitstek geschikt is voor leuke activiteiten op het strand. Actief onder het zonnetje met verkoeling in het zeewater, of wordt het heerlijk uitwaaien in de wind. Voor iedere groep en vrijwel elk weertype zijn er activiteiten.

Bij ons kun je zonder verplichting reserveren. Het inschrijfformulier staat onder reserveren in de bovenbalk van deze website. Geef aan welke activiteit(en) je voorkeur heeft. Wij sturen je vrijblijvend een offerte.

Koffie en thee maar ook een ontbijtje, lunch, diner of bbq kun jezelf regelen via dit verzicht van horecagelegenheden in de nabije omgeving.

 
Voor deelname aan de strandactiviteiten dag is de minimumprijs gelijk aan een inschrijving met 10 deelnemers.Deelname met een kleiner groepje is dus ook mogelijk.
Reservering van catering in ons sportpaviljoen is mogelijk, maar grotere groepen raden wij hiervoor het naast ons gelegen horecapaviljoen aan.
 
 • De prijzen voor een strandactiviteiten ochtend zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 14,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een strandactiviteiten middag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 16,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05

   
 • De prijzen voor een strandactiviteiten avond zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 18,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een hele strandactiviteiten dag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 22,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,10
 
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%
 

Kies uit de volgende strandactiviteiten:

Vliegeren

Vliegeren

Lekker uitwaaien op het strand. Vliegeren is een leuke groepsactiviteit voor jong en oud. Wie het sturen van de vlieger onder de knie heeft, kan proberen verschillende trucjes met de vlieger uit te halen.

Disc golf

Disc golf

Een parcours over het strand en door de Schoorlse duinen. Tijdens deze strandwandeling moeten de disks (frisbees) met zo min mogelijk worpen in de "targets" worden gegooid. Onderweg is er volop tijd voor "social talking". Wat is jouw sterke kant? Is dat de langeafstandsworp of juist het putten.

Reuze twister

Reuze twister

Twister!...Wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of blote voeten staat te trappelen om te beginnen. Wie is er lenig, sterk, slim of zo standvastig als een huis?

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten

Onder teambuilding activiteiten verstaan wij sportieve opdrachten, spelletjes, puzzels en raadsels die alleen door middel van samenwerking tot een goed einde kunnen worden volbracht.

Beach volleybal

Beach volleybal

Beachvolleybal heeft zich in de loop van de jaren als echte degelijke strandactiviteit bewezen. Misschien lijkt het wat gewoontjes, maar de ervaring leert dan men zich er nog steeds kostelijk mee kan vermaken. Zeker in combinatie met andere sporten is beachvolleybal aan te raden.

Slacklinen

Slacklinen

Acrobatisch balanceren over een strakgespannen Slackline of op een wiebelend Indoboard. Als je het gevoel te pakken krijgt, zoek je een balans om zo lang mogelijk te blijven staan.

Jeu de boules

Jeu de boules

Voor Jeu de Boules mag dan misschien wel iets minder fysieke uithoudingsvermogen nodig zijn, toch vergt deze sport een hoge mate van concentratie en inzicht. Tenminste als je wilt winnen!

Speedminton

Speedminton

Het lijkt zo makkelijk, maar bij speedminton gaat de shuttle een stuk harden dan bij badminton. Je gebruikt dan ook een racket die meer van de tennissport weg heeft. Trekt het windje aan dan schuiven we nog een extra rubber ring op de shuttle zodat die zoveel mogelijk stabiliteit behoudt.

Zandsculpturen

Zandsculpturen

Met professionele scheppen, emmers, spanen, troffels en spatels ga je in groepjes aan de slag. In het begin steekt iedereen flink de handen uit de mouwen en als de basis is gelegd begint de fijnere afwerking. Terwijl met een plantenspuit het verstuiven wordt voorkomen worden de laatste details tot in de puntjes verzorgd.