Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Strand Sportdag

Strand Sportdag

Locatie: Hargen a/zee (Schoorl)
De Noordzeekust van Bergen en Schoorl staat bekend om zijn prachtige brede en schone zandstranden. De locatie die bij uitstek geschikt is voor een enerverende strandsportdag! Een uitgekiende combinatie van sporten in de branding en sporten op het strand staan garant voor een fantastische dag.

Bij ons kun je zonder verplichting reserveren. Het inschrijfformulier staat onder reserveren in de bovenbalk van deze website. Geef aan welke activiteit(en) je voorkeur heeft. Wij sturen je vrijblijvend een offerte.

Koffie en thee maar ook een ontbijtje, lunch, diner of bbq kun jezelf regelen via dit verzicht van horecagelegenheden in de nabije omgeving.

 
Voor deelname aan een stransportdag is de minimumprijs gelijk aan een inschrijving met 10 deelnemers.Deelname met een kleiner groepje is dus ook mogelijk.
Reservering van catering in ons sportpaviljoen is mogelijk, maar grotere groepen raden wij hiervoor het naast ons gelegen horecapaviljoen aan.
 
 • De prijzen voor een stransportdag ochtend zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 27,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een stransportdag middag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 29,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05

   
 • De prijzen voor een strandsportdag avond zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 24,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een hele stransportdag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 42,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,10
 
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%
 

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

Branding kajakken

Branding kajakken

Onze speciale sit-on-top kajaks surfen stabiel en mocht je omslaan dan val je er vanaf maar kunt er op zee ook weer eenvoudig opklimmen. Ideaal en veilig voor iedereen. Dat wordt spelenderwijs genieten van elke golf!

Disc golf

Disc golf

Een parcours over het strand en door de Schoorlse duinen. Tijdens deze strandwandeling moeten de disks (frisbees) met zo min mogelijk worpen in de "targets" worden gegooid. Onderweg is er volop tijd voor "social talking". Wat is jouw sterke kant? Is dat de langeafstandsworp of juist het putten.

Beach volleybal

Beach volleybal

Bij een strandsportdag hoort Beach volleybal. Het Schoorlse strand is bij uitstek geschikt en biedt zelfs op zomerse dagen voldoende plek om meerdere velden op te zetten.

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten

Onder teambuilding activiteiten verstaan wij sportieve opdrachten, spelletjes, puzzels en raadsels die alleen door middel van samenwerking tot een goed einde kunnen worden volbracht.

Branding raften

Branding raften

Om een raft te kunnen sturen, heb je een goede leider nodig, die zelf mee peddelt maar ondertussen de groep enthousiast weet te motiveren tot samenwerking. Wie neemt de leiding? Wat ons betreft komt iedereen een keer aan de beurt!

Bodyboarden & skimboarden

Bodyboarden & skimboarden

Bodyboarden is een relaxte en eenvoudige vorm van golfsurfen. Skimboarden vergt wat meer behendigheid. Beide sporten kunnen aan de vloedlijn plaat vinden.

Kwalleballen

Kwalleballen

Kwalleballen is een versimpelde variant op rugby waar je lekker vies en modderig/zanderig van wordt. Een ontzettend leuke, uitdagende en fysieke teambuildingsactiviteit dus.

Slacklinen

Slacklinen

Acrobatisch balanceren over een strakgespannen Slackline of op een wiebelend Indoboard. Als je het gevoel te pakken krijgt, zoek je een balans om zo lang mogelijk te blijven staan.

Jeu de boules

Jeu de boules

Combineer het zonnig zandstrand met Jeu de Boules en je creŽert zonder veel moeite een uitstekende Franse Sfeer. Ideaal voor diegene die zich sportief minder fysiek kunnen of willen inspannen.

Speedminton

Speedminton

Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen, maar op het strand is en blijft het natuurlijk het leukst.

Reuze twister

Reuze twister

Twister!...Wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of blote voeten staat te trappelen om te beginnen. Wie is er lenig, sterk, slim of zo standvastig als een huis?

Ultimate frisbee

Ultimate frisbee

Samen op het strand een frisbee over gooien, dat kent iedereen. Maar heb je dit ook wel is in een spelvorm gedaan? Europagaai biedt Ultimate Frisbee aan. Dit super gave spel, speel je op een heel groot veld op het strand.

Vliegeren

Vliegeren

Lekker uitwaaien op het strand. Vliegeren is een leuke groepsactiviteit voor jong en oud. Wie het sturen van de vlieger onder de knie heeft, kan proberen verschillende trucjes met de vlieger uit te halen.

Zandsculpturen

Zandsculpturen

Met professionele scheppen, emmers, spanen, troffels en spatels ga je in groepjes aan de slag. In het begin steekt iedereen flink de handen uit de mouwen en als de basis is gelegd begint de fijnere afwerking. Terwijl met een plantenspuit het verstuiven wordt voorkomen worden de laatste details tot in de puntjes verzorgd.