Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Polder adventure

Polder adventure

Locatie: Alkmaar/Bergen
Je vertrekt vanuit Bergen met de kickbike of in de kajak. De route loopt over kronkelweggetjes of  vaarten en smalle slootjes naar Alkmaar. Onderweg kun je genieten van het polderlandschap met op de achtergrond de duinen. Soms lijkt het of je in een levend schilderij zit. De begeleider(s) kennen de route en het af te leggen traject wordt moeiteloos aan het tempo van de groep aangepast. In Alkmaar wordt de kickbike of kajak ingeleverd en gaan we te voet verder naar het laatste onderdeel.

Bij ons kunt je zonder verplichting reserveren. Het inschrijfformulier staat onder reserveren in de bovenbalk van deze website. Geef aan welke activiteit(en) je voorkeur heeft. Wij sturen je vrijblijvend een offerte.

Koffie en thee maar ook een ontbijtje, lunch, diner of bbq kun jezelf regelen via dit verzicht van horecagelegenheden in de nabije omgeving.

 

Voor deelname aan een adventure dag in de polder is de minimumprijs gelijk aan een inschrijving met 10 deelnemers.Deelname met een kleiner groepje is dus ook mogelijk.
Reservering van catering in ons sportpaviljoen is mogelijk, maar grotere groepen raden wij hiervoor het naast ons gelegen horecapaviljoen aan.
 
 • De prijzen voor een polder adventure ochtend zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 28,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een polder adventure middag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 30,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05

   
 • De prijzen voor een polder adventure avond zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 25,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een hele polder adventure dag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 44,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,10
 
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%

 

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

Kajaktocht

Kajaktocht

Al peddelend door het polderlandschap kom je op de mooiste plekjes en in Alkmaar langs fraaie bezienswaardigheden. Deze tocht is zeer geschikt voor liefhebbers van natuur, cultuur en die ook nog eens sportief zijn.

Kickbiken

Kickbiken

Op de kickbike door het polderlandschap kom je op de mooiste plekjes en in Alkmaar langs fraaie bezienswaardigheden. Deze tocht is zeer geschikt voor liefhebbers van natuur, cultuur en die ook nog eens sportief zijn.

Kompasloop

Kompasloop

Een rugzak met benodigde attributen, een kompas en een handleiding zijn de ingrediŽnten om door de polder naar Alkmaar te wandelen.

GPS-tocht

GPS-tocht

GPS staat voor Globel Positioning System. Door middel van communicatie met satellieten geeft de GPS tijdens deze tocht je positie en de te volgen route langs de verschillende "waypoints" weer.

Alkmaar en Kaasmuseum

Alkmaar en Kaasmuseum

In Alkmaar aangekomen, maken we eerst nog een kort rondje langs de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in het centrum van de stad. Hierna brengen we een bezoekje aan het kaasmuseum.

Alkmaar en Biermuseum

Alkmaar en Biermuseum

In Alkmaar aangekomen, maken we nog een kort rondje langs de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in het centrum van de stad. Hierna brengen we een bezoekje aan het biermuseum.

Disc golf

Disc golf

Een poldertocht kan gecombineerd worden met een disc golf parcours. Met zo min mogelijk worpen probeer je de disk (frisbee) in de "targets" te werpen. Daarna vervolg je gewoon weer je weg, te voet op de kickbike of in een kajak.

Speleo-klimbox

Speleo-klimbox

30 meter gangenstelsel en 24 m2 klimmuur zorgen voor een spectaculair hilarisch moment tijdens het sportieve groepsuitje.