Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Paddle adventure

Paddle adventure

Locatie: Hargen a/zee (Schoorl)
Met de kickbike naar het strand, daar heerlijk brandingkajakken en na afloop weer terug. Inplaats van kickbiken kan brandingkajakken ook met een kompasloop of GPS tocht gecombineerd worden. 

De activiteitsoorten vullen elkaar aan. Bij het brandingkajakken gebruik je vooral de armen en schouders en bij kickbiken, de kompasloop of GPS tocht voornamelijk de beenspieren.

Bij ons kunt je zonder verplichting reserveren. Het inschrijfformulier staat onder reserveren in de bovenbalk van deze website. Geef aan welke activiteit(en) je voorkeur heeft. Wij sturen je vrijblijvend een offerte.  

Koffie en thee maar ook een ontbijtje, lunch, diner of bbq kun jezelf regelen via dit verzicht van horecagelegenheden in de nabije omgeving.

 

Voor deelname aan de paddle adventure is de minimumprijs gelijk aan een inschrijving met 10 deelnemers.Deelname met een kleiner groepje is dus ook mogelijk.
Reservering van catering in ons sportpaviljoen is mogelijk, maar grotere groepen raden wij hiervoor het naast ons gelegen horecapaviljoen aan.
 
 • De prijzen voor een paddle adventure ochtend zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 27,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een paddle adventure middag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 29,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05

   
 • De prijzen voor een paddle adventure avond zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 24,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een hele paddle adventure dag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 42,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,10
 
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%

 

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

Branding kajakken

Branding kajakken

Wanneer er een beetje wind staat verandert de Noordzeekust in een golvenfestijn en is het super gaaf te ervaren hoe je met een kajak in de golven kunt spelen. Het is de kunst om overeind te blijven en surfend trucjes uit te voeren. Voor een beginner is omslaan onvermijdelijk, maar al snel zul je omringt door het opspattende schuim er in slagen van de golfen af te surfen en de kick van deze sport uitbundig beleven.

Kajaktocht

Kajaktocht

Een kajaktocht kan op iedere locatie. Al peddelend door het landschap kom je vaak op de mooiste plekjes in de natuur of langs fraaie culturele bezienswaardigheden.

Kompasloop

Kompasloop

Een kompasloop gecombineerd met kajakken. Dat kan op verschillende manieren worden ingevuld. Kies je voor een hele- of een halve activiteitendag? Wij passen ons aan naar jouw wensen.

GPS-tocht

GPS-tocht

Een GPS-tocht gecombineerd met kajakken. Dat kan op verschillende manieren worden ingevuld. Kies je voor een hele- of een halve activiteitendag? Wij passen ons aan naar jouw wensen.

Kickbiken

Kickbiken

Kickbiken gecombineerd met kajakken. Dat kan op verschillende manieren worden ingevuld. Kies je voor een hele- of een halve activiteitendag? Wij passen ons aan naar jouw wensen.