Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Hiking adventures

Hiking adventures

Locatie: bos- en duingebied Schoorl
De Hiking Adventure is een kompasloop of GPS-tocht gecombineerd met samenwerkingsopdrachten of activiteiten naar keuze. Een combinatie van mentale en fisieke  elementen maakt deze activiteit zeer geschikt voor groepen van gevarieerde samenstelling.

Op sportieve wijze ga je kennismaken met de grote diversiteit van het natuurlijke landschap rond het dorpje Schoorl, de mooiste manier om dit prachtige bos- en duingebied aan de Noordzeekust te ervaren.

Het wedstrijdelement tijdens de loop is gebaseerd op de snelste tijd. Je hoeft echter niet te rennen want voor goed opgeloste vragen en opdrachten krijg je flink wat bonuspunten. Met deze bonuspunten wordt de eindtijd beïnvloed. De eindtijd van de loop zelf speelt een beperkte rol maar kan wel doorslaggevend zijn! laat je slenter schoen thuis en neem stevige doorstappers mee.

Bij ons kunt je zonder verplichting reserveren. Het inschrijfformulier staat onder reserveren in de bovenbalk van deze website. Geef aan welke activiteit(en) je voorkeur heeft. Wij sturen je vrijblijvend een offerte.

Koffie en thee maar ook een ontbijtje, lunch, diner of bbq kun jezelf regelen via dit verzicht van horecagelegenheden in de nabije omgeving.

 

Voor deelname aan een hiking adventure is de minimumprijs gelijk aan een inschrijving met 10 deelnemers.Deelname met een kleiner groepje is dus ook mogelijk.
Reservering van catering in ons sportpaviljoen is mogelijk, maar grotere groepen raden wij hiervoor het naast ons gelegen horecapaviljoen aan.
 
 • De prijzen voor een hiking adventure ochtend zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 15,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een hiking adventure middag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 17,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05

   
 • De prijzen voor een hiking adventure avond zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 19,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een hele hiking adventure dag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 24,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,10
 
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%

 

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

Kompasloop

Kompasloop

Een rugzak met benodigde attributen, een kompas en een handleiding zijn de ingrediŽnten om op unieke wijze het Schoorlse duingebied te leren kennen. Via allerlei tussendoor paadjes en oude vervaagde wandelpaden baan je jezelf een weg door de duinen.

GPS-tocht dag of nacht

GPS-tocht dag of nacht

GPS staat voor Globel Positioning System. Door middel van communicatie met satellieten geeft de GPS, tijdens deze tocht, je positie en de te volgen route langs de verschillende "waypoints" weer. Op deze "waypoints" worden diverse "special tasks" en teamworkopdrachten uitgevoerd. Na een korte instructie over de GPS gaan groepen op pad.

Slacklinen

Slacklinen

Acrobatisch balanceren over een strakgespannen Slackline. Als je het gevoel te pakken krijgt, zoek je een balans om zo lang mogelijk te blijven staan.

Reuze twister

Reuze twister

Twister!...Wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of blote voeten staat te trappelen om te beginnen.

Jeu de boules

Jeu de boules

Combineer een hiking adventure met Jeu de Boules en je creŽert zonder veel moeite een uitstekende Franse Sfeer. Ideaal voor diegene die even bij willen komen van de wandeling.

Disc golf

Disc golf

Tijdens de hiking adventure wordt een schitterend parcours afgelegd waarbij met zo min mogelijke worpen de disks (frisbee) in de "targets" moeten belanden. Ben je goed met langeafstandsworpen of is het precisie werpen bij het putten je sterke kant.

Teambuilding

Teambuilding

De opdrachten hebben mentale en fysieke elementen. Je kunt de keuze van de opdrachten met een gerust hart aan onze begeleiders over laten. Heb jezelf ideeŽn dan kan dit in overleg met ons aan het programma worden toegevoegd.

Speleo-klimbox

Speleo-klimbox

30 meter gangenstelsel en 24 m2 klimmuur zorgen voor een spectaculair hilarisch moment tijdens het sportieve groepsuitje.