Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Biking adventures

Biking adventures

Locatie: bos- en duingebied Schoorl
Een combinatie van kickbiken en/of toerfietsen met samenwerkingsopdrachten, boogschieten, disc-golf, het reuze twisterspel of nog andere activiteiten. De combinatie van deze recreatieve activiteiten zijn voor vrijwel iedereen goed te doen. Dat maakt dit arrangement zeer geschikt voor groepen van gevarieerde samenstelling. Op sportieve wijze ga je kennismaken met de grote diversiteit van het natuurlijke landschap rond het dorpje Schoorl, de mooiste manier om dit prachtige bos- en duingebied aan de Noordzeekust te ervaren.

Bij ons kunt je zonder verplichting reserveren. Het inschrijfformulier staat onder reserveren in de bovenbalk van deze website. Geef aan welke activiteit(en) je voorkeur heeft. Wij sturen je vrijblijvend een offerte.

Koffie en thee maar ook een ontbijtje, lunch, diner of bbq kun jezelf regelen via dit verzicht van horecagelegenheden in de nabije omgeving.


Voor deelname aan onze biking adventure is de minimumprijs gelijk aan een inschrijving met 10 deelnemers.Deelname met een kleiner groepje is dus ook mogelijk.
Reservering van catering in ons sportpaviljoen is mogelijk, maar grotere groepen raden wij hiervoor het naast ons gelegen horecapaviljoen aan.
 
 • De prijzen voor een biking adventure ochtend zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 20,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een biking adventure middag zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 22,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05

   
 • De prijzen voor een biking adventure avond zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 24,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,05.

   
 • De prijzen voor een hele dag biking adventure zijn:
  Bij deelname met 120 personen is de prijs € 32,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 120 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,10
 
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%

 

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

Kickbiken

Kickbiken

Op een step (kickbike)ga je de duinen in. Doordat er brede banden op de kickbike zitten, kun je ook prima op de houtsnipperpaden kickbiken. Genietend van de schitterende duinen, zandvlaktes, heidevelden en dennenbossen, step je soms moeizaam omhoog of in een rap tempo naar beneden. De schijfremmen op je kickbike krijgen het soms zwaar te verduren.

Fietsen

Fietsen

Fietsen en kickbiken gaan prima samen. Fietsen is minder vermoeiend, dus wie het rustig aan wil doen kan voor de ouderwetse Hollandse fiets kiezen.

Boogschieten

Boogschieten

Boogschieten daar moet je even rustig de tijd voor nemen. In combinatie met kickbiken en fietsen heeft deze activiteit zich als een uitstekend top evenement bewezen.

Slacklinen

Slacklinen

Acrobatisch balanceren over een strakgespannen Slackline. Als je het gevoel te pakken krijgt zoek je een balans om zo lang mogelijk te blijven staan.

Reuze twister

Reuze twister

Twister!...Wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of blote voeten staat te trappelen om te beginnen.

Volleybal

Volleybal

De sportvelden van Schoorl liggen zeer gunstig op een steenworp afstand van het winkelcentrum, maar ook direct tegen de duinen. Een prima plek voor dit heerlijke actieve sportprogramma.

Disc golf

Disc golf

Als afwisseling in een vrij intensief biking programma, is disc golf erg een leuke en ontspannende groepsactiviteit. Er wordt een parcours afgelegd waarbij met zo min mogelijk worpen de disk (frisbee) in de "targets" moeten belanden. Onder het spel is er ruimschoots gelegenheid voor "socail talking".

Jeu de boules

Jeu de boules

Combineer een biking adventure met Jeu de Boules en je creŽert zonder veel moeite een uitstekende Franse Sfeer. Ideaal voor diegene die weer even op adem willen komen.

Speedminton

Speedminton

Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen.

Ultimate frisbee

Ultimate frisbee

Ultimate frisbee op het gras van een sportveld is minder vermoeiend dan op het mulle zand van het strand, maar minstens zo leuk.

Speleoklimbox

Speleoklimbox

30 meter gangenstelsel en 24 m2 klimmuur zorgen voor een spectaculair hilarisch moment tijdens het sportieve groepsuitje.