Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Ardennenweekend Eifel

Ardennenweekend Eifel

Locatie: Luxemburg (Ardennen/Eifel)
Schoorlactief heeft ook in Luxemburg een locatie voor groeps- en bedrijfsuitjes. In de Ardennen en Eifel van Luxemburg zijn schitterende wandelingen mogelijk en er kan volop gerecreëerd en gesport worden. Een mountainbikeparcours en trimbaan of kajakken op een van de wildwaterrivieren, maar ook andere activiteiten zijn mogelijk. Vlak voor ons groepshuis loopt het oude smalspoor dat omgebouwd is tot een wandel- en fietspad.

Onze aanwezige instructeurs/begeleiders zijn behulpzaam met informatieve en logistieke zaken en in overleg kan er van te voren eventueel een activiteitenprogramma worden samengesteld. 

Tijdig inschrijven!

Om het groepsverblijf te kunnen reserveren is het aan te raden om tijdig in te schrijven. Er is veel animo en het zou erg jammer zijn als het groepshuis al bezet is.
 
   

Ons groepshuis

Een oud treinstationnetje uit 1850 is omgebouwd tot groepsverblijf en zeer geschikt voor een gezellig groepsweekend in de Ardennen en Eifel van Luxemburg. Er even helemaal tussen uit en in een totaal andere omgeving. Het groepshuis heeft 2 slaapzalen met totaal 38 bedden (19 stapelbedden). Er is een grote goed ingerichte keuken waar men zelf de maaltijden kan verzorgen. In het groepshuis is een toilet en douche aanwezig maar ook een complete sanitaire ruimte dat met het aangrenzend kampeerterrein gedeeld wordt. Wie in een slaapzaal wil overnachten kan zelf een dekbed of slaapzak mee brengen. Kom je liever met tent, caravan of ander kampeermiddel dan is dat geen enkel probleem.

Wat kun je reserveren?

In groepshuis liggen wandelroutes en kaarten die gebruikt mogen worden en ook het fietspad, trimbaan en mountainbikeparcours zijn met eigen materiaal en op eigen gelegenheid vrij te gebruiken. De reis naar de Ardennen en Eifel van Luxemburg en ook de verzorging van maaltijden zitten niet bij de prijs inbegrepen en kunnen door de groep zelf verzorgd worden. Natuurlijk kunnen wij mee denken en een oplossing zoeken als je de reis en maaltijdverzorging niet zelf wil regelen.
Wildwaterkajakken op een van de rivieren zit niet bij de prijs inbegrepen en is optioneel. Per dagdeel kunnen maximaal twaalf personen hieraan deel nemen. Met een kleine groep is ook een dagtocht mogelijk maar zijn er meer dan twaalf personen die willen kajakken dan is het maximum aantal verdeeld over het hele weekend achtenveertig deelnemers. Ook andere activiteiten zijn mogelijk. Heb je wensen of ideeën laat het ons weten.
 
Een groepsverzekering kun je via deze website afsluiten.

Prijzen

De prijs voor het Ardennen/Eifelweekend in Luxemburg is bij een boeking voor 38 personen € 1800,-.
Voor elke persoon minder gaat er 1% van de prijs af. Bij 10 personen is de prijs € 1296,-.
 
Wil je het weekend wildwaterkajakken dan kost dit voor 12 personen € 500,- per dagdeel of € 750,- per dag.
Voor elke persoon minder gaat er 3% van de prijs af. Bij 6 personen is de prijs € 410,- per dagdeel of 615,- per dag.
 
Bij ons kun je zonder verplichting reserveren. Het inschrijfformulier staat onder reserveren in de bovenbalk van deze website. Geef aan welke activiteit(en) je voorkeur heeft. Wij sturen je vrijblijvend een offerte.
 

Informatie over de omgeving

Meer informatie over de naaste omgeving staat op deze website over de Ardennen en deze website over de Eifel.

Het stationnetje in vroegere tijden

Om je een iedee te geven hoe het stationnetje er in vroegere tijden uit heeft gezien zijn hier twee oude foto's.