Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Adventure op locatie

Adventure op locatie

Locatie: kun jezelf bepalen
Een sportieve invulling voor een gezellig dagje op een locatie naar eigen keuze. Wij komen naar je toe...! en maken het mogelijk om vlak bij school, clubhuis, bedrijf of ander gewenste locatie activiteiten te realiseren.

Geschikte locatie en regels?
Bij het kiezen van een locatie moet je zelf uitzoeken of de locatie wel geschikt is en de activiteit(en) die er georganiseerd worden wel zijn toegestaan. De plaatselijk geldende regels "APV" kun je bij de gemeente en/of politie opvragen.

Transportkosten?
De kosten van transport en het vervoer van begeleiding kost € 0,30 per kilometer per auto eventueel vermeerderd met € 0,10 voor het trekken van een aanhanger.

Begeleiding?
De activiteiten worden begeleid door onze instructeurs of begeleiders.
Verhuur mogelijkheden zonder begeleiding vind je hier.

De minimale groepsgrote voor activiteiten op locatie is 20 personen. Heb je een kleinere groep dan moet je bij de prijsberekening uitgaan van de prijs voor 20 personen.
 
 • De prijzen voor een ochtend zijn:
  Bij deelname met 40 personen is de prijs € 20,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 40 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,50.
   
 • De prijzen voor een middag zijn:
  Bij deelname met 40 personen is de prijs € 24,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 40 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,50.

   
 • De prijzen voor een avond zijn:
  Bij deelname met 40 personen is de prijs € 28,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 40 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 0,50.

   
 • De prijzen voor een hele dag zijn:
  Bij deelname met 40 personen is de prijs € 36,- p.p.
  Is een groep kleiner dan 40 personen dan is er per persoon minder een toeslag van € 1,-.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%
 
Kies uit de volgende groepsactiviteiten:
een hoofdactiviteit* per twintig deelnemers (kajakken, raften, kickbiken, speleo-/klimkar, groepssjoelbak)
een extra activiteit per twintig deelnemers (overige activiteiten)

Speleo-klimbox*

Speleo-klimbox*

Onze speleologie aanhanger met klimwanden is een absolute topper voor wie een uniek actief evenement, feestje of uitstapje wil organiseren. Volwassenen maar ook kinderen (mits onder toezicht) kunnen hun hart ophalen en misschien hun grenzen verleggen.

Groeps sjoelbak* (ook voor binnen)

Groeps sjoelbak* (ook voor binnen)

Sjoelen is een oer Hollands gezelschapsspel dat met onze groep-sjoelbak in wisselende groepjes van 8 of 10 personen kan worden gespeeld.

Kickbiken*

Kickbiken*

Stoere kickbikes met mountainbike wielen en schijfremmen. Met een gedreven pas zet je stevig af. Je zoeft door de wind en geniet van de gezonde buitenlucht.

Kajakken*

Kajakken*

In een kajak het water op? Voor veel Nederlanders is dit de ultieme beleving van watersporten in de natuur. Met een rustig tempo peddel je vooruit en door wat wijdere slagen te maken hou je de boot op koers. Het water kabbelt onder je door en je komt helemaal tot rust.

Raften*

Raften*

Raften is op en top teamsport. De kapitein heeft het roer en is de baas. De andere zijn de motor. Door gelijkmatig en gedoseerd te peddelen bepaal je de snelheid en koers. Slaat het raft om dan moet je elkaar helpen om weer in de boot te kunnen komen.

Reuze twister

Reuze twister

Twister!...Wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of blote voeten staat te trappelen om te beginnen.

Volleybal

Volleybal

Volleybal is een teamsport en past goed in actief programma van een groepsuitje. Doordat de groepjes telkens wisselen is een competitie mogelijk en kun je de strijd aan gaan.

Disc golf

Disc golf

Voor disc-golf heb je ruimte nodig! Het strand en de duinen zijn ideaal, maar ook op andere weidse plekken met niet al te veel bomen en begroeiing kan dit spel gespeeld worden.

Teambuilding

Teambuilding

De opdrachten hebben mentale en fysieke elementen. Je kunt de keuze van de opdrachten met een gerust hart aan onze begeleiders over laten. Heb jezelf ideeŽn dan kan dit in overleg met ons aan het programma worden toegevoegd.

Speedminton

Speedminton

Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen.

Jeu de boules

Jeu de boules

Voor echte Jeu de Boules heb je zand nodig. Hoewel een grasveld iets minder gunstig is kan dit wel een passend alternatief zijn. Op harde bestrating kan dit spel echter niet gespeeld worden!

Slacklinen

Slacklinen

Acrobatisch balanceren over een strakgespannen Slackline. Als je het gevoel te pakken krijgt, zoek je een balans om zo lang mogelijk te blijven staan. Voor het spannen van een slackline heb je twee zeer stevige ankerpunten nodig (bijvoorbeeld bomen).