Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Zomer activiteiten

Zomer activiteiten

Brandingkajakken

Brandingkajakken

Brandingkajakken is onze specialiteit en een aanrader voor sportievelingen. Onze sit-on-top kajaks zijn echte surfmonsters en stabiel. Als je toch omslaan dan val je er vanaf maar op zee kun je er ook weer eenvoudig opklimmen. Ideaal en veilig voor iedereen. Dat wordt spelenderwijs genieten van elke golf!

Disc-golf

Disc-golf

Een leuke activiteit waarbij een schitterend parcours door het bos en duin of over het strand wordt afgelegd. Je wandelt van "target" naar "target" en probeert met zo min mogelijk worpen de disk (frisbee) in de "targets" te werpen. Na afloop is er een prijsuitreiking en krijgt de groep die heeft gewonnen een presentje.

Kickbiking

Kickbiking

Op een kickbike (mountainbikestep) ga je de duinen in. In het 1.800 hectare Schoorlse natuurgebied met aanzienlijke hoogteverschillen kun je uren lang kickbiken. Het kickbiken kan ook prima gecombineerd worden met fietsen. Ideaal voor een groepssamenstelling waarbij niet iedereen wil kickbiken.

Kompasloop georganiseerd

Kompasloop georganiseerd

Een wandeling met kaart en kompas. Deze kompasloop is ook een schitterende puzzeltocht door de duinen van Bergen en Schoorl of over het strand. De begeleider zorgt voor uitleg en begeleiding. Welke groepje gaat er met een prijs naar huis?

Pijll en boogschieten

Pijll en boogschieten

Boogschieten is een leuke groepsactiviteit en ideaal voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes. Bij boogschieten komt een timmermansoog en opperste concentratie goed van pas.

Kiten-vliegeren

Kiten-vliegeren

Kiten op het strand en heerlijk uitwaaien in de wind. Een bestuurbare matrasvlieger zoeft van links naar rechts heen en weer. Bij een windvlaag gaan de hakken stevig in het zand en wie het onder de knie krijgt draait misschien wel achtjes in de lucht.

Brandingraften

Brandingraften

Met een grote groep kan een branding raft estafette wedstrijdje een sensationele groepsactiviteit zijn. Dit zeer sportieve groepsuitstapje vertegenwoordigd een hoog gehalte van teambuilding. Zonder een goede samenwerking maak je geen enkele kans. Voorafgaand krijg je eerst een basis instructie en kun je nog even op het drogen oefenen zodat je super snel door de branding heen kunt peddelen.

GPS tocht wandeling

GPS tocht wandeling

GPS staat voor Globel Positioning System. Door middel van communicatie met satellieten geeft de GPS tijdens deze tocht je positie en de te volgen route langs de verschillende "waypoints" weer. Op deze "waypoints" worden diverse "special tasks" en teamworkopdrachten uitgevoerd. Na een korte instructie over de GPS gaan groepen op pad.

Kajak puzzeltocht Alkmaar

Kajak puzzeltocht Alkmaar

Een puzzeltocht in de kajak door de grachten van Alkmaar. Al peddelend kom je op de mooiste plekjes en langs fraaie bezienswaardigheden. Zeer geschikt voor liefhebbers van natuur, cultuur en sportief maar ook voor diegene die van nadenken houden.

Team sjoelbak spel

Team sjoelbak spel

Sjoelen is een oer Hollands spel maar sjoelbakken in teamverband is een uniek groepsuitje en erg geschikt als teambuildingsactiviteit of idee voor een uitstapje met school of het personeel van een bedrijf

Speleologie en klimmuur

Speleologie en klimmuur

Ben je op zoek naar iets unieks sportief? Deze mobiele speleologie box en klimwand in 1 is zeer apart en erg leuk voor een sportief groepsuitje, bedrijfsfeestje, kinderpartijtje, familiefeestjes of op markten en bij evenementen.

Speedminton tennis

Speedminton tennis

Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen, maar op het strand is en blijft het natuurlijk het leukst.

Multi media race

Multi media race

Bij de multimediarace komen digitale- en sportieve aspecten samen. Voor aan een bureaustoel gekluisterde kan dit een openbaring zijn en voor de digitale analfabeet een praktische training. Het programma wordt op maat gemaakt.

Reuze twistmat

Reuze twistmat

Wie kent het niet; een draaischijf met vier kleurtjes, een grote mat met gekleurde stippen en iedereen heeft de kans om in de meest uiteenlopende of onmogelijke standjes uit te komen. De Reuze Twister is voor jong en oud en het spel word blootsvoets of op kousenvoeten gespeeld. Lenigheid kan erg goed van pas komen, maar spannen de andere tegen jou samen dan kun je het nog behoorlijk moeilijk krijgen.