Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Winter activiteiten

Winter activiteiten

Kickbiking

Kickbiking

Op een kickbike (mountainbikestep) ga je de duinen in. In het 1.800 hectare Schoorlse natuurgebied met aanzienlijke hoogteverschillen kun je uren lang kickbiken. Het kickbiken kan ook prima gecombineerd worden met fietsen. Ideaal voor een groepssamenstelling waarbij niet iedereen wil kickbiken.

Kompasloop georganiseerd

Kompasloop georganiseerd

Een kompasloop met puzzeltocht door het schitterende duingebied van Schoorl, Bergen of Camperduin. Gewapend met kaart en kompas vind je de mooiste plekjes en loop je over het strand of door de bossen en duinen. De begeleider verzorgd de uitleg en berekend welk groepje er heeft gewonnen. Natuurlijk sluiten we af met een prijsuitreiking.

Peil en boogschieten

Peil en boogschieten

Boogschieten is een leuke groepsactiviteit en ideaal voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes. Bij boogschieten komt een timmermansoog en opperste concentratie goed van pas.

Disc-golf

Disc-golf

Een leuke activiteit waarbij een schitterend parcours door het bos en duin of over het strand wordt afgelegd. Je wandelt van "target" naar "target" en probeert met zo min mogelijk worpen de disk (frisbee) in de "targets" te werpen. Na afloop is er een prijsuitreiking en krijgt de groep die heeft gewonnen een presentje.

GPS tocht wandeling

GPS tocht wandeling

GPS staat voor Globel Positioning System. Door middel van communicatie met satellieten geeft de GPS tijdens deze tocht je positie en de te volgen route langs de verschillende "waypoints" weer. Op deze "waypoints" worden diverse "special tasks" en teamworkopdrachten uitgevoerd. Na een korte instructie over de GPS gaan groepen op pad.

Team sjoelbak spel (ook voor binnen)

Team sjoelbak spel (ook voor binnen)

Sjoelen op onze groep-sjoelbak is bij uitstek geschikt als gezelschapsspel in de herfst of winter. Je sjoelt individueel of in de vorm van teambuilding met een groep. Wie het leuke idee zoekt voor een groepsactiviteit vindt het hier!

Multi media race

Multi media race

Bij de multimediarace komen digitale- en sportieve aspecten samen. Voor aan een bureaustoel gekluisterde kan dit een openbaring zijn en voor de digitale analfabeet een praktische training. Het programma wordt op maat gemaakt.

Speleologie en klimmuur

Speleologie en klimmuur

Ben je op zoek naar iets unieks sportief? Deze mobiele speleologie box en klimwand in 1 is zeer apart en erg leuk voor een sportief groepsuitje, bedrijfsfeestje, kinderpartijtje, familiefeestjes of op markten en bij evenementen.

Reuze twistmat (ook voor binnen)

Reuze twistmat (ook voor binnen)

Wie kent het niet; een draaischijf met vier kleurtjes, een grote mat met gekleurde stippen en iedereen heeft de kans om in de meest uiteenlopende of onmogelijke standjes uit te komen. De Reuze Twister is voor jong en oud en het spel word blootsvoets of op kousenvoeten gespeeld. Lenigheid kan erg goed van pas komen, maar spannen de andere tegen jou samen dan kun je het nog behoorlijk moeilijk krijgen.

Speedminton tennis

Speedminton tennis

Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen, maar op het strand is en blijft het natuurlijk het leukst.