Tel: +31 (0)72 509 4000
 

Activiteiten

Activiteiten

Schoorl Actief groepsuitjes biedt ruime keuze voor een sportieve en recreatieve invulling van bedrijfsuitjes, familiefeestjes-, verenigingen- en vriendenuitstapjes, vrijgezellenfeesten, schoolreisjes of andere groepsamensteling.

Kies je specifiek voor een activiteit dan ben je verzekert van een bewuste en intense beleving waarbij voldoende tijd is om vaardigheden aan te leren. Sommige activiteiten en sporten worden nu eenmaal nog leuker als je ook daadwerkelijk iets kunt. Onze instructeurs willen je dat graag leren. De activiteiten die wij aanbieden staan hieronder omscheven. Op aanvraag sturen wij vrijblijvend een offerte.

Bij een arrangement kunnen meerdere activiteiten met elkaar gecombineerd worden. Het aantal activiteiten wordt in overleg met jou bepaald en kan ondermeer afhankelijk zijn van; de groepsgrootte, de tijdsduur en de gewenste of vastgestelde begeleiding. Een groep kan naar keuze aan een reeks van activiteiten deelnemem of in groepjes langs verschillende activiteitelementen rouleren. Maak een keuze bij arrangementen boven in het venster en wij sturen op aanvraag vrijblijvend een offerte.